top of page
Yazarın fotoğrafıFernian

Cilt bakımında altın kombinasyon: Hyaluronik asit + Niasinamid + Kollajen


Hem Niacinamide hem de Hyaluronik asit, su bazlı tedavilerdir ve cilt bakım rutininize eşleştirilebilirler - ve eğer kuru, dehidrate veya aşırı yağlı bir cilde sahipseniz mutlaka uygulamalısınız. Birlikte kombine edildiğinde, hyaluronik asit ve niasinamid cildinizin genel görünümünü iyileştirebilir, gençleşmesini sağlayarak çizgileri ve diğer yaşlanma belirtilerini en aza indirebilir. Hyaluronik asit cilt hücrelerini nemlendirirken, niasinamid cildin yüzeyini korur ve nem kaybını önler.


Daha derine inelim;

Fernian skin care hyaluronic acid, Niacinamide, collagen combination
The Golden combination in skin care: Hyaluronic acid + Niacinamide + Collagen

Hyaluronik asit , cildinizin doğal nemlendirici faktörlerinin (NMF'ler) bir parçası olarak vücudunuzda doğal olarak bulunan bir nemlendiricidir. NMF'ler, bireysel cilt hücrelerinizin hidrasyonunu kontrol eder ve ne kadar suyun içeri girip çıktığını düzenler. Cildinize Hyaluronik asit uygulayarak cildinizin daha derin tabakasından (dermisiniz) cildinizin dış tabakasına (epidermisiniz) su çeker ve sudaki ağırlığının bin katına kadar bağlanabilir. Cilt hücrelerinizdeki su dengeli olduğunda, cildinizin elastikiyetini artırarak sağlıklı ve güçlü görünmesini sağlar.


Niacinamid and hyaluronik asit birlikte, birbirlerinin nemlendirici etkilerini tamamladıkları için süper bir cilt bakımı kombinasyonudur.

Niacinamidin nemlendirici etkisi, stratum corneum'unuzdaki seramidler, yağ asitleri ve kolesterol seviyelerini arttırırken, hyaluronik asit, cilt hücrelerinize giren ve çıkan suyu düzenler. Niasinamid ve hyaluronik asidi bir arada kullanmak, cildinizin nemini her iki açıdan da ele aldığınız anlamına gelir! Buna ek olarak, niasinamid kollajen üretimini artırmaya yardımcı olurken, hyaluronik asit elastikiyeti artırır, bu nedenle ikisini birleştirmek ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü iyileştirmeye yardımcı olabilir.


İşte Niacinamide faydalarından bazıları:

· Kollajen üretimini artırmak

· İnce çizgileri ve kırışıklıkları azaltmak

· Akne tedavisi

· Enflamasyonu azaltmak

· Serbest radikalleri nötralize eder (antioksidan)

· Yağ üretimini azaltmak

· Cildi aydınlatmak ve hiperpigmentasyonu azaltmak

· Nemlendirici cilt


Kollajen insan bağ dokusundaki ana proteindir. Hyaluronik asit kendi içinde yaşlandıkça daha fazla kolajen tutmamıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, bu maddeyi ek kolajen ile birleştirdiğinizde, yüzdeki hacim kaybını önlerken ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünürlüğünü azaltmaya yardımcı olan güçlü bir yaşlanma karşıtı formülle kalırsınız. Niacinamide'in kolajen üretimini de artırdığını unutmayalım.


YANİ, Hyaluronik asit cildin nemli kalmasına yardımcı olurken, Niacinamid, Kollajen üretimini uyarır. Bu güçlü kombinasyona Kollajen eklemek, iki bileşen için bir temel görevi görürken aynı zamanda cildinizin sürekli olarak ihtiyaç duyduğu kolajen "yedeğini" almasını sağlar.

Bu nedenle Hyaluronik asit + Kollajen + Niasinamidin bu altın kombinasyonunu TÜM Fernian ürünlerinde bulabilirsiniz.



7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page