top of page
Yazarın fotoğrafıFernian

Neden meso-needling'i denemelisiniz?

Güncelleme tarihi: 27 Haz 2022

Meso-needling etkili serum ve kokteylleri, dermapen gibi iğneleme teknikleri ve aplikatörleri kullanarak ciltteki mezoderm tabakasına iten, daha spesifik ve daha iyi sonuçlar veren etkili bir tedavidir. Mezoterapi gibi enjeksiyon tedavilerinin tercih edilmediği durumlarda da mükemmel bir alternatiftir, özellikle daha az sert olduğu ve daha kısa iyileşme süresine sahip olduğu düşünülürse.


Tedavinin kendisinin neden olduğu kolajen üretimini uyarmanın yanı sıra, serumların faydaları, sadece cilt üzerinde kullanılmasına kıyasla artar. Meso-needling vücudun doğal yara iyileşme süreçlerini uyarır, hücre döngüsü ve artan kolajen ve elastin üretimi ile sonuçlanır, bu nedenle yaşlanma belirtilerini tersine çevirmenin yanı sıra cilt bakımı bileşenlerinin penetrasyonunu da artırır. Ayrıca hiper-pigmentasyon ve hipo-pigmentasyon üzerinde de olumlu bir etkisi olabilir.

Meso-needling aşağıdaki cilt sorunları olan müşteriler için uygundur:

  • Kırışıklıklar ve ince çizgiler

  • Sarkmış cilt

  • Hiper-pigmentasyon

  • Nemsiz ve donuk cilt

  • Sivilce izi bulunan


Ayrıca cildi vitaminler, amino asitler, peptitler, antioksidanlar ve kelimenin tam anlamıyla cildin yenilenmesi için ihtiyaç duyduğu şeylerle beslemek için mükemmel bir tedavidir.



Saç meso-needling'i

Saç meso-needling'i aslında saç köklerini uyararak, saç köklerini güçlendirerek ve besleyerek saç dökülmesini önlemede yüksek etkinliği kanıtlanmış bir saç derisi tedavisidir.

Nemlendirici ve besleyici bileşenler içeren serumlar kullanarak saç derisi dokusunu iyileştirebilir ve saç derisinin yaşlanmasını önleyebilir, aynı zamanda sebumun düzenlenmesine ve kepek gibi saç derisi sorunlarının giderilmesine yardımcı olabilir.



Fernian, hem yeni hem de etkili bileşenler kullanarak çeşitli multi-functional mezo-serumlar sunmaktadır :

Hairevive: Folikül stimülasyonu ve saç dökülmesini önleyici

Surevive: Kırışıklık karşıtı, yaşlanma karşıtı, sıkılaştırıcı ve nemlendirici

Resurfacing bright up: Leke ve cilt tonu parlatıcı

Vita Q10 BB (ivory / light beige): Antioksidan ve cilt tonu ışıltısı

Meso needling serums fernian hairevive anti hair loss surevive anti aging  resurfacing bright up vita q10 bb glow anti aging
Fernian Meso-needling serums


3 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page